Groei zet door bij Christa's Ride 2017
Logo leiderdorpsweekblad.nl
 Busteros León maakte de directeur van het instituut, Jan Warning, blij met een cheque voor € 2000,-.| Foto: J.P. Kranenburg
Busteros León maakte de directeur van het instituut, Jan Warning, blij met een cheque voor € 2000,-.| Foto: J.P. Kranenburg (Foto: Johan Kranenburg)

Groei zet door bij Christa's Ride 2017

Zondag 10 september is de sportieve- en familiefietstocht Christa Mensert Memorial Ride voor de achtste keer gereden.

Ondanks alle voorbereidingen, vernieuwingen en de geweldige nieuwe locatie bij de IJsbaan leek de Ride letterlijk in het water te vallen. "De weersvoorspellingen waren zeer ongunstig met vrijdag als dieptepunt. Wij vreesden voor een soortgelijk weer op zondag. Maar tot onze opluchting brak zaterdagmiddag de zon door en er werd met man en macht door de vrijwilligers van de Vereniging IJssport Leiderdorp om de baan droog te krijgen voor de start" aldus Initiatiefnemer Paco Busteros León. "En dan zondagochtend, heerlijke zon en de perfecte omstandigheden! Om 10 uur vertrokken 210 deelnemers richting het Groene Hart. Voor de startschot werd de opbrengst van de vorige Ride en een speciale Christa's Ride wielershirt overhandigd aan het Instituut Asbestslachtoffers. Busteros León maakte de directeur van het instituut, Jan Warning, blij met een cheque voor € 2000,-. "Dit jaar is de groei weer doorgezet, 60 deelnemers meer dan vorig jaar. "Het was prachtig om te zien, honderden fietsers in beweging voor onze goede doel! Dankzij het groeiende aantal vrijwilligers, sponsors en partners kunnen wij de deelnemers een steeds betere ervaring bieden. Daar zijn wij heel trots op! De opbrengst van dit jaar zullen we in 2018 bekend maken." De negende Christa's Ride wordt volgend jaar op 9 september 2018 gehouden. Meer info: www.christasride.nl .

Meer berichten