September start met Vriendenfeesten
Logo leiderdorpsweekblad.nl
De Leiderdorpse Vriendenfeesten zijn een feestje voor het hele gezin. | Archieffoto
De Leiderdorpse Vriendenfeesten zijn een feestje voor het hele gezin. | Archieffoto (Foto: Johan Kranenburg)
Evenement

September start met Vriendenfeesten

Het eerste weekend van september staat het Park de Houtkamp in het teken van de Vriendenfeesten.

"We hebben er veel zin", zegt Jan Suijkerbuijk van de Vrienden van het Oude Dorp, die het evenement organiseren. "Het programma is klaar en we krijgen enthousiaste reacties. Vooral de discoclassics door de DJ-s van 'Terug naar de Koets-o-Theek' op zaterdagavond vinden veel mensen heel erg leuk".

Voor een aantal onderdelen kunnen deelnemers zich nog aanmelden. "Op vrijdagavond 1 september organiseren we de Vriendenquiz. Een hele ontspannen quiz met leuke vragen en gezelligheid. Deze quiz staat open voor vriendenteams, straten, bedrijven, clubs of verenigingen, Een team bestaat uit maximaal 5 deelnemers en een gewone tafel kost 10 euro. Maar er zijn ook speciale arrangementen voor een tafel met drankjes en een bittergarnituur te regelen. Ideaal voor een bedrijfsuitje en we hebben nog ruimte voor een aantal teams".

Voor het oude vertrouwde Klootschieten op zondagochtend is overigens ook nog ruimte voor teams om mee te doen.

Niet helemaal nieuw, maar wel in een nieuw jasje is de Vriendenfair. Bedrijven en particulieren kunnen hun spullen en spulletjes te koop aanbieden door een kraam te huren. Ook ideaal voor verenigingen en instellingen om hun plannen voor het nieuwe seizoen bekend te maken. Dit onderdeel sluit daarom heel goed aan bij de Culturele Uitmarkt op zaterdag. Hier is nog ruimte voor bands op het open podium.

Op www.vriendenfeesten.nl staat het hele programma dag voor dag beschreven. Meer informatie is te krijgen bij de organisatie via info@vriendenfeesten.nl of info@oudedorp.nl.

Meer berichten