Logo leiderdorpsweekblad.nl
Een repetitie van 'Sneeuwwitje en de rest' met Fiene in het midden op de achtergrond. | Foto: PR
Een repetitie van 'Sneeuwwitje en de rest' met Fiene in het midden op de achtergrond. | Foto: PR (Foto: PR)
Voorstelling

Theaterplaats geeft voorstelling voor WNF

toneel n Theaterschool Theaterplaats van Heléne Kok speelt met een aantal leerlingen op vrijdag 15 september de voorstelling Sneeuwwitje en de rest in Daltonschool De Leeuwerik in Leiderdorp. De gehele opbrengst gaat naar de Wereld Natuur Fonds-actie 'Go wild' voor de tijger.

Fiene Schwenke, die in de voorstelling de fee speelt en zingt, voert samen met haar moeder Ellen Oort actie voor de tijger. Zij proberen zo veel mogelijk geld op te halen voor de bescherming van deze bedreigde diersoort. Via het WNF wordt het geld doorgesluisd naar landen waar hulp aan de tijgers hard nodig is (www.wnf.nl/tijger). Een mooi en bijzonder initiatief.

De theatervoorstelling Sneeuwwitje en de rest is een mix en actuele bewerking van bekende sprookjes. Het is een voorstelling met veel humor. De verwarde fee moet soms ingrijpen omdat de sprookjesfiguren alsmaar ruzie maken. Sneeuwwitje heeft helemaal geen zin meer om steeds gelukkig te moeten zijn met haar prins en ze verlaat de sprookjeswereld om naar de echte wereld te gaan. Roodkapje en Assepoes moeten het opnemen voor de enge wolf en de dwergen zijn 'coole gasten' geworden.

De voorstelling is leuk voor iedereen vanaf 4 jaar.

Datum: vrijdag 15 september
Aanvang: 19.30 uur (deur open 19.15 uur)
Toegang: € 3,-
Locatie: Daltonschool De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2a in Leiderdorpwww.theaterplaats.nl

Meer berichten