Logo leiderdorpsweekblad.nl
Eigenares Marjolijn Beuzekamp van 'Ontspan Me' en haar team (Jody, Anita, Nanda en Tessa).
Eigenares Marjolijn Beuzekamp van 'Ontspan Me' en haar team (Jody, Anita, Nanda en Tessa). (Foto: PR)
Open dag

Massagepraktijk 'Ontspan Me' is verhuisd en houdt open dag

Begin augustus is Massagepraktijk 'Ontspan Me' verhuisd vanaf de Reaal naar de Yoga-Loft Leiderdorp op De Baanderij. Zaterdag 26 augustus (van 9.00 tot 18.00 uur) houdt de massagepraktijk Open Huis

Binnen de Yoga-Loft hebben eigenares Marjolijn Beuzekamp van 'Ontspan Me' en haar team (Jody, Anita, Nanda en Tessa) twee prachtige, ruime behandelruimtes ter beschikking waar zij vanaf nu hun massages, maar ook de schoonheids- en afslankbehandelingen aanbieden.

Tegelijkertijd zullen de bestaande docenten van de Yoga-Loft Leiderdorp in de grote lesruimte hun cursussen, workshops en trainingen blijven aanbieden, zoals hatha yoga, mindfulness, pilates, dansexpressie, stemexpressie, pyschobalancing, Do-In & Zwangerschap, Thaise Yogamassage, Yin Yoga, Aikido on the Job, workshops Stress Release, en diverse soorten klankconcerten.Door deze krachtenbundeling wordt het al brede palet aan activiteiten bin-

nen de Yoga-Loft dus nu nog verder vergroot.

Tijdens het Open Huis kunnen de bezoekers de nieuwe behandelruimtes bekijken, worden er diverse workshops worden georganiseerd en is het hele team aanwezig is om informatie over alle behandelmogelijkheden te geven.

Bovendien zullen in de grote lesruimte ook de docenten van de Yoga-Loft aanwezig zijn om informatie, workshops en demonstraties te geven over hun cursusaanbod voor het nieuwe seizoen. Voor belangstellenden staat een hapje en een drankje klaar.

De Yoga-Loft is gevestigd aan de Zijlbaan 42a in Leiderdorp (achter de Praxis). Voor meer informatie: www.ontspan.me.

Meer berichten