De Gall & Gall slijterij opende vandaag op zijn nieuwe plek aan de Van Diepeningenlaan 21.
De Gall & Gall slijterij opende vandaag op zijn nieuwe plek aan de Van Diepeningenlaan 21. Foto: Johan Kranenburg

Verhuiscarrousel winkelcentrum Santhorst in volle gang

Algemeen Ondernemers

De verhuiscarrousel op winkelcentrum Santhorst in Leiderdorp is in volle gang. Gall & Gall, voorheen gevestigd aan de kant van de Laan van Ouderzorg, opende vandaag zijn nieuwe pand aan de kant van de Van Diepeningenlaan.

De slijterij zit nu op de plek waar voorheen Z-kappers gevestigd was. Die zaak – overigens met een nieuwe eigenaar en onder de naam Team Kappers - schoof vier deuren op naar nummer 13, het voormalige pand van de groente- en fruitwinkel van Aad en Rosemarie Pleij.

Daarmee is het stuivertje wisselen nog niet klaar. De Etos drogisterij verhuist eind augustus van z'n stek naast Albert Heijn naar de Van Diepeningenlaan 17-19 waar twee panden leeg staan sinds slager Albert Pestel en sigarenboer Gerard Ouwerkerk hier vertrokken.

De hele verhuiscarrousel is opgezet door de eigenaar van de panden, Bun Vastgoed uit Almere, om de Albert Heijn op het winkelcentrum uit te kunnen breiden. Die supermarkt is ook eigendom van Bun.

In september worden de ruimtes die vrij komen door de verhuizing van Etos en Gall & Gall verbouwd. Eind die maand worden ze bij de supermarkt gevoegd, die daarvoor een week dicht gaat.  

Uit de krant