Leerlingen Elckerlyc geven geluk door
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Leerlingen van groep ze met hun gelukscakejes in Winkelhof.
Leerlingen van groep ze met hun gelukscakejes in Winkelhof. (Foto: PR)
Onderwijs

Leerlingen Elckerlyc geven geluk door

Afgelopen woensdagochtend, 28 juni, hebben de leerlingen van groep 6 van de internationale afdeling van basisschool Elckerlyc , onder leiding van juf Joy, het project de Gelukskoffer afgesloten met een bezoek aan het Winkelhof.

In de lessen hebben de leerlingen geleerd wat geluk is en dat gelukkig zijn ook iets is dat je kunt leren. Dat geluk doorgeven een belangrijke bijdrage levert aan het eigen geluksgevoel, hebben de kinderen bij het uitvoeren van de laatste opdracht van de Gelukskoffer, het delen van geluk, ervaren.

Tijdens hun bezoek aan het Winkelhof deelden de leerlingen zelfgebakken cakejes uit aan het winkelend publiek. De mooi versierde koekjes waren voorzien van een zelfbedachte wens, waardoor de ontvanger een blijvende aandenken overhield aan deze gelukkige ontmoeting. De kinderen vertelden later op school dat zij het heel fijn vonden om te zien hoe zij mensen blij maakten met hun kleine attenties. En aan alle blije gezichten die op het Winkelhof te zien waren, is hun opdracht helemaal geslaagd.

Meer berichten