Eerste paal nieuw clubgebouw RCL met vereende krachten geslagen
Logo leiderdorpsweekblad.nl
V.l.n.r. Maarten de Fockert van Fysiotherapiepraktijk De Ommedijk, Sonja Guldemond van Floreokids, Kees van der Burg van RCL en Pierre van Overloop van Bloemerd Onroerend Goed en Sport B.V. heffen het glas op de eerste paal voor het multifunctionele RCL clubgebouw.
V.l.n.r. Maarten de Fockert van Fysiotherapiepraktijk De Ommedijk, Sonja Guldemond van Floreokids, Kees van der Burg van RCL en Pierre van Overloop van Bloemerd Onroerend Goed en Sport B.V. heffen het glas op de eerste paal voor het multifunctionele RCL clubgebouw. (Foto: Johan Kranenburg)
Sport

Eerste paal nieuw clubgebouw RCL met vereende krachten geslagen

Champagne en blijde gezichten. De officiële eerste paal van het nieuwe clubhuis van de Leiderdorpse voetbalvereniging RCL is woensdagmiddag 28 juni geslagen.

Naar verwachting is het gebouw in december dit jaar klaar. Dan zal niet alleen RCL er zijn intrek nemen, maar ook twee andere huurders: Fysiotherapiepraktijk De Ommedijk en  Floreokids.

Eigenaar van het multifunctionele complex is Bloemerd Onroerend Goed en Sport B.V. Woensdagmiddag hanteerden voorzitter Pierre van Overloop van de BV,  RCL voorzitter Kees van der Burg, Maarten de Fockert van Fysiotherapiepraktijk De Ommedijk en Sonja Guldemond van Floreokids om beurten de handels van de heimachine om de eerste paal een stukje de grond in te slaan. 

Meer hierover volgende week in het Leiderdorps Weekblad 

Meer berichten