Jeroen Hendriks verkozen tot D66 lijsttrekker in Leiderdorp
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Foto: Johan Kranenburg
Verkiezingen

Jeroen Hendriks verkozen tot D66 lijsttrekker in Leiderdorp

De leden van D66-afdeling Leiderdorp & Zoeterwoude hebben Jeroen Hendriks op 21 juni unaniem verkozen tot lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in Leiderdorp.

Jeroen is al enkele jaren actief binnen de afdeling en sinds 2016 burgerraadslid in de Leiderdorpse fractie. Hij is zelfstandig ICT-adviseur en woont al zeventien jaar samen met zijn gezin in Leiderdorp.

Het bestuur van de afdeling, bij monde van Michiel Goossens, is verheugd met de nieuwe lijsttrekker: "Met Jeroen hebben we iemand die met veel enthousiasme en betrokkenheid het gezicht van D66 in Leiderdorp is. Jeroen is duidelijk, integer en zal de sociaal liberale doelstellingen van D66 goed vertolken en hiervoor verbinding zoeken tussen burgers en lokale overheid."

Jeroen Hendriks over zijn verkiezing: "Ik heb erg veel zin in deze mooie klus en ik wil het vertrouwen van de leden waarmaken. Samen met hen wil ik de huidige positie als grootste partij van Leiderdorp verstevigen. We werken nu aan het nieuwe verkiezingsprogramma waarmee we het verhaal van D66 willen vertellen. Ik hoop dat heel veel inwoners van Leiderdorp zich daarin zullen herkennen."

Dit najaar stellen de leden de volledige kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op.

Meer berichten