ID Dance Factory danst 'The perfect job'
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Foto: ANY
Voorstelling

ID Dance Factory danst 'The perfect job'

Bij ruim 175 leerlingen van dansstudio ID Dance Factory uit Leiderdorp gierden zaterdag 17 juni de zenuwen door hun lijf. Het was de dag van de jaarlijkse eindvoorstelling waarbij ze tweemaal optraden voor een groot publiek. 

"Dit jaar was het thema van de show beroepen", vertelt Ilona Verhoogt eigenaressen van ID Dance Factory. "Een thema waar ik ontzettend veel kanten mee op kon, van brandweerman tot stewardess en van timmerman tot aan dierenverzorger, het kwam allemaal voorbij deze dag. Het leuke hieraan was dat zowel de kostuums als de muziek haarfijn op dit thema aansloten".

Jong en oud en jongens en meiden dansten mee in deze show. Zo waren de breakdance jongens DJ's, één van de kleutergroepen beelden het beroep astronaut uit met ware raketten op de rug en de oudste groep liet een spectaculaire dans zien als acteur uit de klassieker Pirates of the Caribbean.

Daarnaast deed deze groep een ontroerende dans waarmee ze het beroep wereldleider uitbeelden. "Deze choreografie heet eigenlijk "I have a dream" naar de gelijknamige wereldberoemde speech. Met deze dans wist deze groep eerder dit jaar nog een prijs in de wacht te slepen, het publiek was ook deze dag weer erg onder de indruk na het zien van deze dans", aldus Verhoogt.

"Het was een zeer geslaagde voorstelling, alles verliep tot in de puntjes perfect en alle leerlingen waren enthousiast. Dat is waarom wij dit doen", besluit ze.
 

Meer berichten