Nieuwe sponsorcontracten SSPL
Logo leiderdorpsweekblad.nl
V.l.n.r.  Hans Tegelaar van het gelijknamige schoonmaakbedrijf, SSPL voorzitter Thomas Stolker en bedrijfsleider Marco Straver van Praxis.
V.l.n.r. Hans Tegelaar van het gelijknamige schoonmaakbedrijf, SSPL voorzitter Thomas Stolker en bedrijfsleider Marco Straver van Praxis. (Foto: Ton de Vrind)
Sport

Nieuwe sponsorcontracten SSPL

Voorzitter Thomas Stolker van de Stichting Sport Promotie Leiderdorp (SSPL) kon dinsdag 13 juni tijdens het 116e Sportcafé de contracten met hoofdsponsors Mega Praxis Leiderdorp en J. Tegelaar Schoonmaak & Glasbewassing verlengen. De handtekeningen werden gezet in de kantine van hockeyclub Alecto,  die dit keer als gastheer optrad

Van drie andere hoofdsponsors moest afscheid genomen worden. De afzwaaiers - na vele jaren - zijn Sport2000, Van der Meel Styling en Interieur en Acadi Accountants.

Stolker deed meteen een oproep voor nieuwe hoofdsponsors. Ook bedrijven en particulieren die Vriend van de SSPL willen worden, zijn meer dan welkom.

De SSPL organiseert om de maand een sportcafé waar bestuurders van sportverenigingen en vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, de gemeente en de pers elkaar ontmoeten. Daarnaast organiseert de stichting al sinds het begin van deze eeuw de jaarlijkse sportverkiezingen en de uitreiking van de Zilveren Promo, een prijs voor een vrijwilliger die zich buitengewoon verdienstelijk heeft gemaakt voor de sport in Leiderdorp.

Meer berichten