Halte Ghoybos: proeven en beleven in en om het ghoyhuys
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Erop uit

Halte Ghoybos: proeven en beleven in en om het ghoyhuys

Kampioen woodcarven Sander Boom aan het werk
Kampioen woodcarven Sander Boom aan het werk (Foto: PR)

Op zondag 18 juni van 13.00 tot 18.00 uur vindt de tweede editie plaats van Halte Ghoybos. Een klein evenement in en rond het ghoyshuis op de grens van Oud Ade en Leiderdorp. Het vormt een leuke tussenstop om even bij te tanken tijdens een wandel-, fiets- of vaartocht door het Groene Hart. Bedoeld voor jong en oud. Dit jaar, in het teken van Vaderdag, met een aantal extra stoere elementen.

Initiatiefnemers Thijs Brambach van Wijn&Thijs uit Leimuiden en Maurice van Leeuwen van het ghoyhuys Oud Ade, deze editie aangevuld met tuinarchitect Maarten de Groote, laten de bezoekers zondag graag proeven, ervaren en beleven wat zij te bieden hebben. Heerlijke wijnen, toffe kunst en inspirerende tuinideeën.

Bovendien is het mogelijk kennis laten maken met andere gepassioneerde ondernemers uit het Groene Hart. Zoals Soep Aalsmeer, Roodbonter Kaas uit Bodegraven en de EleganT bierbrouwerij uit Leiderdorp. Er zijn (h)eerlijke hapjes van restaurant Plantage87 uit Oude Wetering en live BBQ-cooking door BBQuilinair uit Voorschoten. Capture The Flag Design, Roelofarendsveen en Living Luxury, Home and Garden Styling uit Hazerswoude dorp zorgen voor een stukje styling en design.

Nederlands Kampioen Woodcarver Sander Boom komt zijn kunsten laten zien. Tijdens Halte Ghoybos zal hij met behulp van een motorzaag en ander gereedschap van een ruwe boomstam een kunstobject creëren. Het idee is om dit object in de toekomst een mooie plek te geven in recreatiegebied Ghoybos

Nieuw in het Ghoybos is Combat Zone Live: lasergamen in het bos. Zondagmiddag 18 juni zal Combat Zone aanwezig zijn bij het ghoyhuys voor uitleg en informatie en kunnen de bezoekers van Halte Ghoybos (rond 14.30 uur) een half uur gratis Lasergamen.

Ook de kinderen worden niet vergeten. Zo kunnen ze Oud-Hollands spelen en staat er een knutselhoekje tot hun beschikking.

Halte Ghoybos bij het ghoyhuys

Zuidzijderweg 4, Oud Ade (afslag Pannenkoekenboerderij)

toegang gratis


Meer berichten