In de Lindenlaan en Meidoornstraat wordt de jaarlijkse Buitenspeeldag altijd groots gevierd. | Archieffoto: J.P. Kranenburg
In de Lindenlaan en Meidoornstraat wordt de jaarlijkse Buitenspeeldag altijd groots gevierd. | Archieffoto: J.P. Kranenburg Foto: Johan Kranenburg

Buitenspeelmiddag in Leiderdorp

Algemeen KInderen

Op de landelijke Buitenspeeldag op woensdag 14 juni kunnen kinderen ook in Leiderdorp op verschillende plekken lekker op straat spelen: 

In de Lindenlaan en Meidoornstraat wordt ook dit jaar weer groots uitgepakt om alle Leiderdorpse kinderen een prachtige speelmiddag te geven. Met muziek en dans, plekken om te knutselen, en allerlei leuke en spannende spelen en spelletjes. Tijd: 14.00 - 17.00 uur.

Voor gebouw De Sterrentuin aan de Van Diepeningenlaan 110 organiseert het Sociaal Cultureel werk Leiderdorp allerlei activiteiten. Zo staat er een pannakooi, kunnen kinderen hun krachten meten met sjoelen en kan er geknutseld worden. Tijd: 14.00 - 17.00 uur.

In de Natuurspeeltuin in sport- en recreatiepark De Bloemerd kunnen kinderen zich uitleven met zand, takken en meer. Het bestuur van de Stichting Natuurspeeltuin zal aanwezig zijn met limonade, thee en fruithapjes. Er kunnen ook natuurschilderijtjes gemaakt worden. Tijd: 13.00 - 17.00 uur.

Voor alle locaties geldt: de toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. 

Uit de krant