Bevrijdingstaptoe als afsluiting Leiderdorpse Oranjefeesten
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Adest Musica uit Sassenheim is een van de topbands die op 7 mei optreden tijdens de Bevrijdingstaptoe in Leiderdorp. Foto: PR
Adest Musica uit Sassenheim is een van de topbands die op 7 mei optreden tijdens de Bevrijdingstaptoe in Leiderdorp. Foto: PR (Foto: PR)
Evenement

Bevrijdingstaptoe als afsluiting Leiderdorpse Oranjefeesten

Het wordt een primeur in Leiderdorp en een groots spektakel: de Bevrijdingstaptoe op zondagmiddag 7 mei. De taptoe wordt gezamenlijk georganiseerd door de Oranjevereniging Leiderdorp en Muziekvereniging Tamarco met medewerking van voetbalvereniging RCL.

Op het hoofdveld van RCL in sportpark De Bloemerd treden zes topbands op, voor wie deze taptoe een soort generale repetitie is voor het vierjaarlijkse Wereld Muziek Concours in Kerkrade, dat plaatsvindt in juli dit jaar.

Zo is Avendo te zien en horen, de drum- en showfanfare uit Sneek die tijdens het WMC in 2013 kampioen werd op de marsparade. Ook Adest Musica uit Sassenheim is er op 7 mei bij, de nummer drie van de marswedstrijd op het WMC 2013. De Euroband uit Rotterdam, Exempel uit Empel, METRO uit Scheveningen en natuurlijk Leiderdorps's eigen Tamarco hebben eveneens alle kwaliteiten in huis om het publiek in vervoering te brengen.

De bevrijdingstaptoe begint om 14.30 uur en duurt tot 16.50 uur. Kaarten voor een plaats rond het veld kosten € 5,- (€ 4,- in de voorverkoop), tribuneplaatsen kosten € 25, inclusief hapjes en vier drankjes. Voorverkoopadressen zijn de kantine van RCL (Bloemerd 2), Tamarco (Van der Marckstraat 19b), Sport 2000 (Winkelhof), IJscafé Danice (Santhorst), restaurant De Dijk (in de Ommedijk) en het Sportservicecentrum (bij zwembad De Does).


Meer berichten