College goudgeel gedast en gestrikt
Logo leiderdorpsweekblad.nl
V.l.n.r. Wethouders Kees Wassenaar en Olaf McDaniel, gemeentesecretaris Herman Romeijn, burgemeester Laila Driessen, en wethouders Angelique Beekhuizen en  Jeff Gardeniers. | Foto: J.P. Kranenburg
V.l.n.r. Wethouders Kees Wassenaar en Olaf McDaniel, gemeentesecretaris Herman Romeijn, burgemeester Laila Driessen, en wethouders Angelique Beekhuizen en Jeff Gardeniers. | Foto: J.P. Kranenburg (Foto: Johan Kranenburg)
Kort nieuws

College goudgeel gedast en gestrikt

Het Leiderdorpse college van b en w straalt een nieuwe uiterlijke eensgezindheid uit. Vanochtend tijdens de lokale lintjesregen in het gemeentehuis verschenen de heren met fonkelnieuwe opvallende goudgele dassen, die helemaal in lijn zijn met de nieuwe gemeentelijke huisstijl. De dames hadden een strik van dezelfde stof op hun jasje gespeld.

De nieuwe huisstijl is al ruim een jaar oud en de dassen en strikken hadden er ook al eerder moeten zijn, maar de eerste versie was net niet in de goede kleur. Die vielen min of meer weg tegen de kostuums, was de kritiek. Met de nieuwe versie is dat probleem onmiskenbaar opgelost.

Meer berichten