| Maudy Nap
| Maudy Nap Foto: Maudy Nap

LTC de Munnik opent Wim Paauw laantje

Algemeen

Op zaterdag 1 april is op tennispark De Munnik het straatnaambord voor het Wim Paauwlaantje onthuld door Wim's kinderen en kleinkinderen, in aanwezigheid van zijn vrouw.

Daarna werd de verenigingsvlag gehesen, zoals elk jaar bij de opening van het tennisseizoen. Het laantje is genoemd naar bestuurslid en onlangs benoemd ere-lid Wim Paauw, die op 14 juni 2016 zeer onverwacht overleed.

Erelid

Wim (74) was 46 jaar lid van LTC de Munnik, een enthousiaste tennisser en bovenal een trouwe vrijwilliger die altijd klaarstond voor de club. De laatste jaren had hij vanuit het bestuur Parkzaken in z'n portefeuille. Daarnaast plantte, schoffelde en snoeide hij niet alleen zelf, maar stuurde ook vele anderen aan om er samen voor te zorgen dat het tennispark er altijd goed bij lag zodat velen daar plezier aan konden beleven. Op de Algemene Ledenvergadering van 20 maart werd Wim Paauw postuum benoemd tot erelid van LTC de Munnik, een titel waarvoor hij al op de lijst stond maar die hij dus net niet bij leven heeft mogen ontvangen. Er was gewacht met dat ere-lidmaatschap totdat het jubileumjaar van De Munnik zou aanbreken; de club viert dit jaar het 80-jarige bestaan en Wim zou aftreden als bestuurslid Parkzaken.

Het Wim Paauw laantje is een looppad op eigen terrein dat via het tennispark de Schoolstraat en de Hoogmadeseweg met elkaar verbindt. Schoolkinderen van de Koningin Julianaschool maken er gebruik van om naar sporthal/zwembad de Does te lopen met hun klas. 'Met deze vernoeming eren we een man die diep verbonden was met onze club en dit park, waar zoveel tennissers al 80 jaar plezier beleven' aldus secretaris Annemarie Haverkamp.

In hetzelfde weekend worden ook de finales gespeeld van de Onderlinge Clubkampioenschappen.
Vanaf 24 maart beginnen de wedstrijden en de festiviteiten eromheen. Ook niet-leden zijn welkom om een kijkje te nemen!

Uit de krant