Leiderdorpers gaan op jacht naar miljoenen bij Miljoenenjacht
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Foto: PR

Leiderdorpers gaan op jacht naar miljoenen bij Miljoenenjacht

Vijftig Leiderdorpers uit postcodegebied 2352 gaan strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of de inwoners uit Leiderdorp daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 2 april vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Agnes (51) uit Leiderdorp is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: "Ik heb er onwijs veel zin in en vind het ook spannend. Als ik win dan heb ik al een huis uitgezocht én we gaan naar mijn zus en zwager in Canada. Mijn verjaardag is op de 24e, dus wie weet gaat dit nummer mij geluk brengen bij Miljoenenjacht."

De vijftig inwoners uit Leiderdorp zijn samen met inwoners uit negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen kan de studio als miljonair verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het 'Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot vijf miljoen euro.

De uitzending van 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' met daarin de inwoners uit Leiderdorp is zondag 2 april van 20.00 tot 21.30 uur bij RTL 4 te zien.


 

Meer berichten