Rijnhart Wonen wil mening huurders en woningzoekenden horen
Logo leiderdorpsweekblad.nl
woningbouw en huisvesting

Rijnhart Wonen wil mening huurders en woningzoekenden horen

Directeur-bestuurder Jan de Vries van Rijnhart Wonen.
Directeur-bestuurder Jan de Vries van Rijnhart Wonen. (Foto: PR)

Hoe ziet een ideale woning eruit? Hoeveel wil men maximaal betalen voor een woning?  Hoeveel nieuwe woningen moeten er gebouwd worden en wie moet er voorrang krijgen op een woning? Woningcorporatie Rijnhart Wonen wil graag van huurders en woningzoekenden horen wat hun ideeën hierover zijn. Daarom organiseert de corporatie een bijeenkomst met een diner op donderdagavond 30 maart in de Zalen A4 in Leiderdorp. Ruim 350 huurders en woningzoekenden hebben zich reeds aangemeld.

Rijnhart Wonen wil de mening van huurders en woningzoekenden horen in verband met het opstellen van het nieuwe beleidsplan 2018-2022. Wie mee wil praten hoeft de woningmarkt niet op zijn duimpje te kennen, papieren vol ideeën te hebben of politiek betrokken te zijn. "We zoeken juist 'de gewone huurder'. Van twintigers tot tachtigers, mannen en vrouwen, jaren huurder, nog maar sinds kort of juist op zoek naar een woning: wees welkom. Dus schroom niet en zorg dat u er deze avond bij bent. Uw mening doet er toe", zegt een woordvoerder van Rijnhart Wonen.

Thema's

De thema's betaalbaarheid, beschikbaarheid en duurzaamheid komen aan de orde. Daarover legt Rijnhart Wonen stellingen voor waarop mensen kunnen stemmen met hun mobiel. Daarna is er mogelijkheid voor een toelichting en discussie over de onderwerpen die besproken worden.

De laatste week van maart worden ook gesprekken gevoerd met de Raad van Commissarissen, de gemeente Leiderdorp en Zoeterwoude en de beide huurdersorganisaties. Al deze input gebruikt Rijnhart Wonen voor het nieuwe beleidsplan dat in het vierde kwartaal wordt gepresenteerd.

Prijzen

Er wordt een aantal prijzen verloot onder de aanwezigen van deze avond. Tweemaal een IKEA-bon ter waarde van € 200,-, tweemaal een maand gratis huur en een stylingsadvies van een professionele woonstyliste.

Aanmelden

De avond duurt van 18.00 tot 20.30 uur en vindt plaats in de Zalen A4, gelegen aan de Elisabethhof 5. Aanmelden kan via de website www.rijnhartwonen.nl.

Meer berichten