Afbeelding
Foto: PR

Training Mindful Leven

Algemeen

Fysiotherapeut Tanja Engberts en psycholoog Margriet Pronk geven in maart en april een training Mindful Leven. De training is bedoeld voor mensen die beter willen omgaan met stress, zich minder zorgen willen maken en beter willen slapen.

Engberts en Pronk leren de cursisten effectieve vaardigheden te ontwikkelen om beter om te gaan met klachten uit hun dagelijks leven. Zoals zorgen over gezondheid of werk, onrust in het hoofd of spanningsklachten in het lichaam. Mindfulness helpt mensen meer ontspannen om te gaan met alles wat er op hun pad komt.

De training bestaat uit vijf bijeenkomsten waarin verschillende technieken aan bod komen om bewuster te leven en de kwaliteit van het leven te ervaren.

De kosten voor de gehele training bedragen 100 euro. De trainingen zijn op de woensdagavonden 15, 22 en 29 maart  en 5 en 19 april van 20.00 tot 21.15 uur in de oefenzaal van Praktijk voor Fysiotherapie Ommedijk aan de Ommedijk 186 in Leiderdorp. Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan info@pronkconsult.nl.

Uit de krant