Bijeenkomst over fileleed A4
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Files op de A4, ze zijn weer helemaal terug. | Archieffoto
Files op de A4, ze zijn weer helemaal terug. | Archieffoto
Politiek

Bijeenkomst over fileleed A4

Het CDA Leiderdorp organiseert op donderdag 23 februari een bijeenkomst over de fileproblematiek op de A4 tussen Hoogmade en Zoeterwoude.

Het CDA Tweede kamerlid Martijn van Helvert (Verkeer) is tussen 18.30 en 20.30 uur aanwezig in het Atrium van het gemeentehuis van Leiderdorp, Willem-Alexanderlaan 1. Aan de hand van stellingen zal worden gediscussieerd over de mogelijke oorzaken, eventuele oplossingen maar ook over de toekomstige aansluiting van de A4 op de Rijnlandroute.

Voor deze bijeenkomst is ook Rijkswaterstaat uitgenodigd maar na een aanvankelijke toezegging heeft deze dienst aangegeven binnenkort (ambtelijk) in overleg met de betrokken gemeenten, waaronder Leiderdorp, te treden om te praten over de problematiek. Het heeft de voorkeur van Rijkswaterstaat om het inhoudelijke gesprek met de gemeente(n) op dit niveau te voeren, en niet in een politieke setting. Wel heeft Rijkswaterstaat toegezegd om te reageren op de stellingen en feitelijke informatie die wordt gevraagd voorafgaand aan de bijeenkomst toe te sturen. Deze bijdrage zal uiteraard worden meegenomen tijdens de discussie.

De avond zal worden geleid door het Leiderdorpse CDA raadslid Felix Stam. Ontvangst in het gemeentehuis is vanaf 18.00 uur met koffie/thee en iets daarbij. De bijeenkomst is openbaar en iedereen is van harte welkom om mee te praten.

Meer berichten