D66 organiseert thema-avond over fijnstof
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Politiek

D66 organiseert thema-avond over fijnstof

D66 Leiderdorp organiseert op dinsdag 24 januari een avond over het thema fijnstof. Tijdens deze avond in het gemeentehuis van Leiderdorp gaan deskundigen in op dit onderwerp en bespreken ze wat dit voor Leiderdorp betekent.

Dat fijnstof schadelijk is voor de gezondheid blijkt uit veel onderzoeken. Het wonen langs een drukke weg kan even ongezond zijn als het meeroken van een half pakje sigaretten per dag. Toch krijgt fijnstof niet altijd de aandacht die het verdient. D66 Leiderdorp organiseert daarom een thema-avond over dit onderwerp.

Wat is fijnstof eigenlijk precies? Hoe is de situatie bij ons in Leiderdorp? En wat kunnen we er aan doen? Op deze en andere vragen wordt antwoord gegeven door mevrouw van der Laan van de Omgevingsdienst West-Holland en de heer van Oostwaard van MyEarth/Stelling 2.0 en de gemeente Amstelveen. Het programma biedt ruimte aan het publiek om hun eigen vragen te stellen.

De avond vindt plaats in de raadszaal van het gemeentehuis aan de Willem-Alexanderlaan 1 in Leiderdorp, begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en wordt rond 22.00 uur afgesloten met een borrel. Kijk voor meer informatie op de website leiderdorp.d66.nl.

Meer berichten