Logo leiderdorpsweekblad.nl
Het eerste jaar, 2014, sponsorde BekkenFysioTherapie Leiderdorp het mobiele toilet. | Archieffoto
Het eerste jaar, 2014, sponsorde BekkenFysioTherapie Leiderdorp het mobiele toilet. | Archieffoto

Natuurspeeltuin vreest voor hoge nood

De Leiderdorpse natuurspeeltuin De Dwarstuin in park de Bloemerd is naarstig op zoek naar sponsors voor het mobiele toilet dat sinds enkele jaren vlakbij de entree staat.

Omdat er veel bezoek is, ook in deze wintertijd, is een toilet geen overbodige luxe. De natuurspeeltuin is een trekker voor kinderen uit Leiderdorp en omgeving. Ook groepen van scholen en kinderopvang maken er veelvuldig gebruik van. Dankzij het toilet kunnen de kinderen langer blijven spelen en blijft het terrein schoon.

Het is steeds gelukt om voor de huur van het toilet sponsors te vinden. Het eerste jaar heeft BekkenFysioTherapie Leiderdorp dit gedaan en daarna de Lions Leiderdorp, de verhuur firma Huur Maat , de Singelloop en enkele particuliere donateurs. Maar voor het komende jaar zijn nog geen sponsors gevonden. Het bestuur van de Stichting Natuurspeeltuin Leiderdorp doet een beroep op bedrijven en op ouders en grootouders die met hun (klein)kinderen de speeltuin vaak bezoeken om een bijdrage te geven. Een week huur bedraagt € 15,- Wie wil doneren of sponsoren kan contact opnemen via bestuur@natuurspeeltuin.nl, www.natuurspeeltuin.nl of 06-40499313, of geld storten op banknummer NL68RABO013583326 t.n.v Stichting Natuurspeeltuin Leiderdorp, o.v.v. toilet. De Stichting Natuurspeeltuin heeft een ANBI status, daarom is de gift aftrekbaar van de belasting.

Meer berichten