Logo leiderdorpsweekblad.nl
Acrobate Anna Jednorowicz van Magic Circus.
Acrobate Anna Jednorowicz van Magic Circus. (Foto: Piet-Hein Out)

Magic Circus komt naar Leiderdorp

  Activiteiten

Van dinsdag 18 tot en met donderdag 20 augustus komt het Magic Circus naar Leiderdorp. De circustent staat op het grasveld naast Winkelhof, aan de Engelendaal.

Magic Circus presenteert zijn nieuwe productie PROTO! Uiteraard conform corona-regelgeving dankzij het Protocol Circustenten, oftewel de PROTO!.

Als spiegel van de maatschappij wordt met circuskunst de zin en onzin van het bestaan onder een vergrootglas gelegd. Een aanrader voor moderne gezinnen van nu die even veilig en gezellig willen ontspannen en genieten. Niks voorgekookt. Alles live en echt!

In PROTO! kom je niet zomaar in de Magic Dome circustent. Het publiek bevindt zich plotsklaps in een bijzonder pop-up restaurant. Hier suizen de borden door de lucht, net als een Poolse schoonheid aan kettingen (gelukkig vrijwillig!) Het kerstdiner danst over tafel en een mega plofkip ontploft bijna van woede als zij haar familie op het menu ziet staan. Als sausje de nodige komische perikelen rondom ongedierte in de keuken.

Voordat het circus naar Leiderdorp komt, staat het van vrijdag 14 tot en met zondag 16 augustus in Leiden naast Het GroenOord. De laatste kans in de regio is van zaterdag 22 tot en met maandag 24 augustus te Oegstgeest aan de Lijtweg bij Winkelcentrum Lange Voort. Aanvangstijden zijn te vinden op www.magic-circus.nl.

De kaartverkoop verloopt via de website tot 120 minuten voor iedere show. Daarna kan er alleen nog gereserveerd worden aan de circuskassa tussen 60 en 15 minuten voor een voorstelling. De pauze is geschrapt als corona maatregel, desondanks duurt de voorstelling toch nog 1 uur en 10 minuten. Entreeprijzen vanaf €16,-, maar kijk goed rond op straat, want in diverse winkels met een circusposter liggen kortingsbonnen.

Meer berichten