Logo leiderdorpsweekblad.nl
Een sport- en speldag op de RCL velden in 2018.
Een sport- en speldag op de RCL velden in 2018. (Archieffoto: J.P. Kranenburg)

Geen huttenbouw, wel Sport- en Speldagen

  Activiteiten

Vanwege het coronavirus gaat het traditionele Leiderdorpse huttenbouwfestijn voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar in de eerste week van de zomervakantie niet door. Maar voetbalvereniging RCL heeft in samenwerking met AVS Evenementenservice gezorgd voor een alternatief: de Sport- en Speldagen op maandag 20 en dinsdag 21 juli.

Kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen zich op een van beide dagen lekker uitleven op het terrein van RCL in sportpark De Bloemerd. Diverse Leiderdorpse sportverenigingen zorgen voor een afwisselend programma van sportactiviteiten en oud-Hollandse spelletjes. Ook worden er springkussens neergezet.

De kinderen zijn van 10.00 tot 17.00 uur onder de pannen. Ze hoeven alleen een boterham mee te nemen voor de lunch, voor drinken en wat lekkers wordt gezorgd.

Vooraf inschrijven

Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan maar voor één van beide dagen. Dat om zoveel mogelijk kinderen gelegenheid te geven mee te doen. Bij voorinschrijving (aanmelden vóór 1 juli) bedragen de kosten € 6,50 per kind. Wie na 1 juli inschrijft betaalt € 8,00 per kind. Maar wacht niet te lang want vol is echt vol.

Hoe het inschrijven in zijn werk gaat, staat in de brief die is te downloaden via www.facebook.com/groups/Huttenbouwleiderdorp/. Na verwerking van de inschrijving ontvangt u een betaalverzoek.

Vragen? Stuur dan een mail naar sport4spel@gmail.com.

De organisatoren houden de ontwikkelingen met betrekking tot COVID-19 in de gaten en volgen de actuele updates en adviezen van het RIVM, GGD en GHOR.

Meer berichten