Logo leiderdorpsweekblad.nl
Voorzitter Daniëlle Melissen van Buurtvereniging Zijlkwartier tijdens de nieuwjaarsreceptie van vorig jaar.
Voorzitter Daniëlle Melissen van Buurtvereniging Zijlkwartier tijdens de nieuwjaarsreceptie van vorig jaar. (Foto: Johan Kranenburg)

Nieuwjaarsreceptie Buurtvereniging Zijlkwartier

  Activiteiten

Op zondag 5 januari van 16.00 tot 18.00 uur is er weer de traditionele Nieuwjaarsreceptie in het clubgebouw van Buurtvereniging Zijlkwartier, aan de Van der Marckstraat 19 in Leiderdorp. Voorzitter Daniëlle Melissen zal onder het genot van een drankje en een hapje nog even terugblikken op de gebeurtenissen van het afgelopen jaar.

2019 was een hectisch maar ook een gezellig jaar. De meeste activiteiten kende een bloei, zoals diverse cursussen. Ook het kerstdiner voor 155 gasten was weer een groot succes. Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de inzet van het bestuur van 7 mensen en de ruim 45 vrijwilligers.

Ook nu staan deze vrijwilligers weer te trappelen om ook van 2020, het jaar dat de buurtvereniging 75 jaar bestaat, een succesjaar te maken. De buurtvereniging nodigt daarom alle leden en belangstellenden uit om met het bestuur een toost uit te brengen op het nieuwe jaar.

Meer berichten