Afbeelding
Foto: Eigen collage van werken, met toestemming makers

Oproep voor Amateur Kunstenaars voor expositie op 6 en 7 april 2024

zaterdag 6 april 2024 10:30 tot zondag 7 april 17:00

Oproep aan Amateur Kunstenaars
In het weekend van 6 en 7 april 2024 organiseert Kunstkring Leiderdorp voor de veertiende keer de expositie voor Amateur Kunstenaars in het atrium van het gemeentehuis van Leiderdorp. Deze grote, hoge ruimte leent zich fantastisch voor tentoonstellingen. Wie zijn/haar werk graag eens aan een groot publiek wil tonen, wordt uitgenodigd zich tot uiterlijk 11 februari a.s. in te schrijven. De deelnemers bepalen zelf wat zij inzenden, hierbij geldt een maximum van twee werkstukken. Wat de te gebruiken technieken betreft gelden er geen beperkingen. Tekeningen, alle schildertechnieken, steen, keramiek, brons, glas, foto’s en andere materialen zijn welkom. Er vindt geen selectie plaats. Tijdens de tentoonstelling kan het werk ook te koop aangeboden worden. Onze ervaring is dat veel amateurkunstenaars, waaronder ook vaak jongeren, mee willen doen. Er kunnen 80 mensen deelnemen. Wacht niet te lang. Aanmeldingen t/m 11 februari a.s. en nadere informatie via onze website www.kunstkringleiderdorp.nl