Tentoonstelling keramiek van Margreet Roorda in Leiderdorps Museum
Tentoonstelling keramiek van Margreet Roorda in Leiderdorps Museum Foto: pr

Tentoonstelling keramiek van Margreet Roorda in Leiderdorps Museum

woensdag 27 maart 14:00 - 16:00

Het Leiderdorps Museum heeft samen met de bekende Leiderdorpse keramiste Margreet Roorda een tentoonstelling samengesteld van door haar gemaakt werk. Deze tentoonstelling is afgelopen zaterdag geopend en is voor iedereen te zien.

Margreet Roorda (Den Haag, 1958) is opgeleid als lerares beeldende vorming en was tot voor kort werkzaam in het voortgezet onderwijs. Om zich technisch te laten bijscholen in keramiek ging ze in Gouda de ambachtelijke opleiding keramische technieken volgen met als disciplines handvormen, draaien en glazuren.

Dankzij die opleiding, die ze in 2012 met succes voltooide, raakte ze helemaal ‘in de greep’ van de klei.

De tentoonstelling is tot en met april te zien in het Leiderdorps museum. Het Leiderdorps museum is op zaterdag, zondag en woensdag geopend van 14.00 tot 16.00 uur.

Locatie