Het Leiderdorpse koor COV Excelsior. | Foto: PR
Het Leiderdorpse koor COV Excelsior. | Foto: PR Foto: PR

Samenzang met COV Excelsior Leiderdorp

zaterdag 9 december 2023 19:00

Muziek speelt in de tijd voor Kerstmis een grote rol. De COV Excelsior Leiderdorp heeft een gevarieerd kerstprogramma ingestudeerd die worden afgewisseld met teksten die voorgedragen worden door Cees Moejes.

Behalve koorzang is er ook voldoende ruimte om samen te zingen. Het geheel staat onder leiding van Hans van der Toorn met aan de piano Juliëtte Karrer. De avonduitvoering is op zaterdag 9 december om 19:00 uur in de Regenboog Merenwijk, Watermolen 1 en de middaguitvoering op zondag 10 december om 15:00 uur in de Vredeskerk, Van Vollenhovenkade 24, beiden in Leiden.

Excelsior en de beide kerken worden bij de uitvoering ondersteund door de wijkverenigingen Merenwijk en ProfBurgwijk. De toegang is gratis, bij de uitgang is er een collecte.