De paardentram in Leiden
De paardentram in Leiden Foto: Filmclub LVSL

Reprise van de film ‘Leiden...mijn stad’

zaterdag 9 december 2023 10:00 tot 10:45

De film ‘Leiden...mijn stad’ laat middels beelden van toen en nu zien hoe het verkeer in Leiden is veranderd in de loop der jaren. Op boeiende wijze neemt de verteller ons mee naar de gloriejaren van de tram, gevolgd door de opmars van de auto en de fiets. Maar hoe moet het verder? Alsmaar meer auto’s? Of toch werken aan een schone stad met minder auto’s? En hoe verplaatsen we ons dan in die stad? De film is op initiatief van (oud)burgemeester Lenferink gemaakt door Filmclub LVSL in samenwerking met StadsLab Leiden en duurt ruim 40 minuten.

Eerdere voorstellingen in Trianon waren in no-time uitverkocht, daarom gaat de film op 9 december in reprise. Ditmaal op een zaterdag, zodat ook mensen voor wie de zondagochtend geen geschikt moment is om naar een film te gaan nu de kans krijgen om deze mooie film te gaan zien.

Kaarten zijn à €7,50 verkrijgbaar bij Trianon (ook on-line). Wacht niet te lang met kopen, de belangstelling voor deze film is groot!

Locatie