Afbeelding
Foto: https://www.theatergroepmaaistoff.nl/

Theatergroep Maaistoff speelt “Die van Hiernaast”

zondag 8 oktober 2023 15:00 tot 16:00

Stichting Wouw organiseert weer een leuke voorstelling voor kinderen op zondag 8 oktober.

Één straat.Twee huizen.Twee mensen.Twee levens gescheiden door een dunne tussenmuur.Hij is aartslui en zit het liefst op de bank scheten te laten.Zij kan geen moment stil zitten en flipt als het niet gaat zoals zij wil.Zij vindt hem een sloddervos en respectloos.Hij vindt haar pietluttig en bemoeierig.Zij vertrouwt hem niet.Hij mag haar niet.Zij: Hij zit daar maar en maakt herrie!Hij: Ze trippelt maar de hele dag door het huis en ze ruikt naar bleek!Alles lijkt erop dat deze twee tegenpolen nooit beste buren zullen worden. Maar dan, op een doodgewone doordeweekse dinsdag, gebeurt er iets, niks bijzonders op zich. Maar hierdoor gaan ze elkaar wel ineens met andere ogen bekijken...Die van Hiernaast is een absurdistische voorstelling over verschillen, over ergernissen en over ‘daar gaan we weer’. Maar het is ook een ontroerende voorstelling over tot 10 tellen, over geduld met elkaar hebben en over oprecht nieuwsgierig zijn naar elkaar.

De voorstelling Die van Hiernaast is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar ongeveer.

Kaartjes zijn aan de deur van het Ons Huis te koop vanaf half 3. Prijs is 5,- per persoon, kinderen en ouders betalen hetzelfde tarief.

Verenigingsgebouw Ons Huis, Kosterspad 3, Zoeterwoude

Locatie