Paardentram in Leiden
Paardentram in Leiden Foto: Filmclub LVSL

Film ‘Leiden...mijn stad’ in Trianon bioscoop

zondag 15 oktober 2023 10:00 tot 13:29

Op 27 augustus ging in Trianon de film ‘Leiden…mijn stad’ in première. Deze film laat middels beelden van toen en nu zien hoe het verkeer in Leiden is veranderd in de loop der jaren. Op boeiende wijze neemt de verteller ons mee naar de gloriejaren van de tram, gevolgd door de opmars van de auto en de fiets. Maar hoe moet het verder? Alsmaar meer auto’s? Of toch werken aan een schone stad met minder auto’s? En hoe verplaatsen we ons dan in die stad?
De film is op initiatief van (oud)burgemeester Lenferink gemaakt door Filmclub LVSL en duurt ongeveer 40 minuten. Omdat de eerste voorstelling in no-time was uitverkocht komt er op zondag 15 oktober een reprise, wederom in Trianon om 10 uur ‘s ochtends. Kaarten zijn à €7,50 verkrijgbaar bij Trianon (ook on-line). Wacht niet te lang met kopen, de belangstelling voor deze film is groot!

Locatie