Veel klanten oriënteren zich online. Zorg daarom dat je bedrijf online goed zichtbaar is.
Veel klanten oriënteren zich online. Zorg daarom dat je bedrijf online goed zichtbaar is. Foto: Economie071 / LOV Leiderdorp

Meer omzet via slimme inzet social media

maandag 28 november 2022 18:30 tot 21:00

Kost social media je veel tijd met weinig effect? Of zie je juist meer bezoekers op je site na een post en wil je dat uitbouwen? Kom dan naar de gratis workshop van de LOV op maandag 28 november en verbeter de social media aanpak. Leer hoe online bezoekers nieuwe klanten worden en hoe je bestaande klanten kunt blijven inspireren. Voor beginners en gevorderden. Breng het geleerde direct in de praktijk en verhoog je omzet. Slim in verband met de komende feestdagen!

Grand Café Hofplein Leiderdorp, vanaf 18.30 uur. Aanmelden via de website van Economie071.