Afbeelding

Fonds 1818 organiseert inspiratiecafé voor buurtideeën

dinsdag 25 september 2018 20:00 tot 21:30

Leiderdorpers die een goed idee hebben om hun buurt te verbeteren, kunnen dat inbrengen tijdens het inspiratiecafé dat Fonds 1818 op dinsdag 25 september organiseert in Brasserie Park. Het fonds wil ook helpen – praktisch en financieel – om bij haar doelstelling passende wensen uit te voeren.   

Om haar tweehonderdste verjaardag luister bij te zetten, heeft Fonds 1818 het jubileum-initiatief Verrijk je Buurt opgezet. Doel van het initiatief is om  ideeën van bewoners die nuttig, bijzonder of leuk voor hun directe leefomgeving zijn om te zetten in een werkbaar plan en vervolgens ook uit te voeren. Alles wat een straat of buurt een beetje beter of gezelliger maakt, komt in aanmerking.

Tijdens het inspiratiecafé op 25 september  kunnen inwoners van Leiderdorp direct met hun buurtidee aan de slag. Er is aandacht voor succesvolle voorbeelden, ervaringen én er zijn leuke brainstorms. Ook worden er handige hulpmiddelen verstrekt via de Verrijk je Buurt Box, die na het inspiratiecafé achterblijft. Aanvullend bevat de website verrijkjebuurt.fonds1818.nl ook extra informatie en een online toolbox om aan de slag te gaan.
Ideeën die passen bij Verrijk je Buurt komen na beoordeling van het fonds ook in aanmerking voor een donatie tot maximaal € 3.000.

Brasserie Park ligt aan de Van Diepeningenlaan 2 in Leiderdorp. De bijeenkomst van 25 september begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en duurt tot 21.30 uur.

Locatie