Concert Vocaal Ensemble Allegria

zaterdag 16 december 2017 20:00

Vocaal Ensemble Allegria uit Leiderdorp geeft zaterdagavond 16 december en zondagmiddag 17 december een concert in de Dorpskerk aan de Hoofdstraat 19 in Leiderdorp.

De Kerstdagen zijn in aantocht, en om het publiek alvast in de stemming te brengen presenteert Vocaal Ensemble Allegria een sfeervol en gevarieerd programma. Naast wereldberoemde Engelstalige kerstliederen (Christmas Carols) en klassieke kerstliederen van onder anderen Mozart en Lloyd Webber bestaat het programma uit musicalmelodieën, onder meer uit West Side Story, Cats, Funny Girl en The Sound of Music. Daarnaast worden operawerken gezongen van Verdi en Smetanaen en liederen uit operettes zoals Gräfin Mariza, Viktoria und ihr Husar en Polenblut.

De muzikale leiding is in handen van dirigent Marta Leda. Medewerking wordt verleend door pianist Maarten Hillenius en presentator en solozanger Martin van Os

Het concert op zaterdag begint om 20.00 uur, het zondagconcert om 14.00 uur. Kaarten kosten € 15,00, inclusief koffie of thee in de pauze. Voor meer informatie en het bestellen van kaarten: website www.allegria.nu, tel. 06 – 27330264, of e-mail info@allegria.nu.

Locatie