Afbeelding
Foto: PR

NIEUWS OVER DE MIDZOMERLOOP

Vrijdagavond 30 juni wordt de Leiderdorpse MidZomerLoop gehouden. Een kleinschalige loop, bedoeld voor iedereen die op een gezellige en ongedwongen manier een persoonlijke prestatie wil leveren. Om de week vindt u op deze plek nieuws over de MidZomerLoop 2017.

Sponsoren

Evenementen kosten geld. Dat is ook zo bij de Leiderdorpse MidZomerLoop. Er moet veel gebeuren en allerlei zaken moeten worden geregeld en ook betaald. Zoals vergunningen, dranghekken, accommodatie, medailles, bloemen, prijzen, de wedstrijdadministratie en de consumpties voor de vele vrijwilligers. Een deel van die kosten wordt betaald vanuit de inschrijfkosten, maar het overgrote deel moet toch echt komen van de sponsoren en de verkoop van de zogenaamde Omloten. Gelukkig heeft de organisatie al jaren steun van vele trouwe sponsoren. Een van hen is Paul Catsburg van het in Winkelhof gevestigde Sport 2000 filiaal. Hij regelt de prijzen voor de loterij, de waardebonnen voor de winnaars en zorgt voor de start/finishboog en de startnummers en helpt bij allerlei hand- en spandiensten. Op de vraag waarom hij dat doet, antwoordt de altijd vrolijke en goedlachse sportzaakondernemer: "Ik ben gek van sport, want sport is belangrijk in het leven. Ik ben ook zakenman, maar iets anders dan een sportzaak runnen zou ik niet willen. Natuurlijk is naamsbekendheid belangrijk maar vooral vind ik het leuk om emotioneel bij de sport betrokken te zijn. Welke sport dan ook. En ja, die Midzomerloop moet een echte traditie worden en blijven in het dorp. Als ik daar aan mee kan werken, dan doe ik dat graag."

Er er zijn er nog meer van die enthousiaste sponsoren zoals Bakkerij van Maanen, de Fitnessclub en tuincentrum Ranzijn, waarbij we de medewerking van van Driel Sports, het Zorg&Zekerheid circuit, loopgroep NL-ML, Sportfondsen Leiderdorp en de Planet Group ook niet mogen onderschatten. Al deze mensen en bedrijven gaan ervoor zorgen dat we hier in Leiderdorp weer een onvergetelijke sportavond mogen beleven.

Nu is het de beurt aan u om daaraan mee te doen door present te zijn op vrijdagavond 30 juni bij de 10e editie van de Leiderdorpse MidZomerLoop. De voorinschrijving is al geopend, zowel via de vele inschrijfadressen als digitaal. Voor meer informatie zie www.midzomerloop-leiderdorp.nl.